START Karriere Rekrutteringsforløb
Rekrutteringsforløb Udskriv

Rekrutteringsforløbet i Microcom består af to samtaler med forskellige ledende medarbejdere.

Hvis du matcher jobprofilen, vil du blive indkaldt til den 1. samtale. Formålet er at høre mere om dine faglige og personlige kompetencer og at få en uddybende snak om, hvad stillingen indeholder. Samtidig vil du få mere at vide om, hvad det vil sige at arbejde i Microcom.

Vi benytter ikke personlighedstests. Vi tror på, at vores solide erfaring kombineret med sund fornuft kan gøre det lige så godt.

Vurderer både du og vi, at ’kemien passer’, går du videre til 2. samtale der relaterer sig til den type arbejde, du skal udføre.

Vurderer begge parter at det stadig er interessant , vil du blive tilbudt en ansættelse.

 

PROFIL

Microcom ApS har siden 1984 været leverandør af kasseterminal løsninger til detailbranchen i Danmark. Microcom er en af landets mest erfarne POS leverandører indenfor IT baserede kasseapparat løsninger med lagerstyring. Gennem et tæt udviklingssamarbejde med kunderne fremstår Microcoms butikssystem løsninger i dag som de mest brugervenlige og gennemtestede butiksdatasystem løsninger på markedet. Microcoms fokus er 100% på at tilbyde muligheder, der gennem intelligente IT løsninger er med til at optimere butikkens succes. Om det er fuld webshop integration, kasseapparat med varestyring (butiks kædestyring inkl.) eller andre former for kassesystemer, så er vi det bedste valg !

KONTAKT

Microcom ApS
Wichmandsgade 5
5000 Odense C
Tlf. 66 15 46 00
Fax. 38 40 46 00
Email: mail(a)microcom.dk

CVR nr. 21 04 71 98
Jyske Bank reg. nr. 5035 konto nr. 0001407288

BROCHURE

Hent din brochure i dag.

pdf_button EasyPos Hovedbrochure (0,4 MB)
pdf_button EasyPos Kædedrift (0,1 MB)
pdf_button EasyPos Enkeltbutik (0,1 MB)


Tryk her for flere brochurer


© 1982-2012 Microcom ApS. Alle rettigheder forbeholdes.
Microcom's varemærker