START Karriere Rekrutteringsforløb
Rekrutteringsforløb Udskriv

Rekrutteringsforløbet i Microcom består af to samtaler med forskellige ledende medarbejdere.

Hvis du matcher jobprofilen, vil du blive indkaldt til den 1. samtale. Formålet er at høre mere om dine faglige og personlige kompetencer og at få en uddybende snak om, hvad stillingen indeholder. Samtidig vil du få mere at vide om, hvad det vil sige at arbejde i Microcom.

Vi benytter ikke personlighedstests. Vi tror på, at vores solide erfaring kombineret med sund fornuft kan gøre det lige så godt.

Vurderer både du og vi, at ’kemien passer’, går du videre til 2. samtale der relaterer sig til den type arbejde, du skal udføre.

Vurderer begge parter at det stadig er interessant , vil du blive tilbudt en ansættelse.

 

PROFIL


Microcom ApS er en landsdækkende virksomhed der siden sin start i 1983 har beskæftiget sig med levering af IT løsninger og produkter til detailbranchen med speciale i kasse- og butikssystemer. 

Microcom har siden sin start fokuseret på et tæt udviklingssamarbejde med brugerne. Resultatet er, at vi har fået IT ned i ”øjenhøjde” og frem for alt fokuserer på enkelthed i løsningernes anvendelse, uden at gå på kompromis med funktionalitet og ”smarte” features.

Det er det vi kalder ”Fra simpel idé til intelligent løsning


Kassesystemet EasyPOS er et avanceret system med alle tænkelige funktioner såvel til enkeltbutikker som til kæder, og fremstår i dag som den mest brugervenlige og gennemtestede løsning på markedet.

Det er vores vision at være ”Danmarksmester” indenfor levering af IT baserede kasseløsninger. Vores løsning EasyPOS er det allerede.

KONTAKT

Microcom ApS
Wichmandsgade 5
5000 Odense C
Tlf. 66 15 46 00
Fax. 38 40 46 00
Email: mail(a)microcom.dk

CVR nr. 21 04 71 98
Jyske Bank reg. nr. 5035 konto nr. 0001407288

BROCHURE

Hent din brochure i dag.

pdf_button EasyPos Hovedbrochure (0,4 MB)
pdf_button EasyPos Kædedrift (0,1 MB)
pdf_button EasyPos Enkeltbutik (0,1 MB)


Tryk her for flere brochurer


© 1982-2012 Microcom ApS. Alle rettigheder forbeholdes.
Microcom's varemærker