START Kasseapparater
Udskriv

Kasseapparat

Skal I udskifte jeres kasseapparat? Eller er du nystartet og kigger du på de mange løsningsmuligheder inden for kasseapparater? Med EasyPos, der er specialdesignet til non-food butikker, er du sikker på optimal styring af såvel indkøb, lager, svind, udvalg og debetkunder.

3-i-én løsning

EasyPos er et komplet system, EasyPos Salg giver jer komplette salgsfunktioner til jeres kasseapparat, EasyPos Administration giver back-office og Business Intelligence, EasyPos Finans giver finansintegration og dagsopgørelser. Står I for at skulle investere i nyt kasseapparat, så kontakt os uforpligtende og hør mere om de mange fordele med EasyPos på 66 15 46 00.

Kasseapparater – nem håndtering af salget

Når du overvejer den rigtige løsning inden for kasseapparater, mener vi, at det er særdeles vigtigt, at det er nemt og enkelt at håndtere selve salget. Vi leverer et kasseapparat, der er enkelt og intiutivt at anvende for brugeren.

Landets mest erfarne leverandør

Microcom har leveret løsninger inden for kasseapparater til detailbranchen siden 1984. Vi er landets mest erfarne leverandør af IT-baserede løsninger til kasseapparater. Vores løsninger til kasseapparater står i dag som de mest gennemtestede og brugervenlige løsninger på markedet. Kontakt os uforpligtende for en demonstration af vores løsning til kasseapparat på 66 15 46 00. Uanset jeres størrelse og behov, sammensætter vi en løsning inden for kasseapparater, der passer til jeres behov, og som med sine intelligente IT løsninger kan optimere jeres succes.

 

PROFIL


Microcom ApS er en landsdækkende virksomhed der siden sin start i 1983 har beskæftiget sig med levering af IT løsninger og produkter til detailbranchen med speciale i kasse- og butikssystemer. 

Microcom har siden sin start fokuseret på et tæt udviklingssamarbejde med brugerne. Resultatet er, at vi har fået IT ned i ”øjenhøjde” og frem for alt fokuserer på enkelthed i løsningernes anvendelse, uden at gå på kompromis med funktionalitet og ”smarte” features.

Det er det vi kalder ”Fra simpel idé til intelligent løsning


Kassesystemet EasyPOS er et avanceret system med alle tænkelige funktioner såvel til enkeltbutikker som til kæder, og fremstår i dag som den mest brugervenlige og gennemtestede løsning på markedet.

Det er vores vision at være ”Danmarksmester” indenfor levering af IT baserede kasseløsninger. Vores løsning EasyPOS er det allerede.

KONTAKT

Microcom ApS
Wichmandsgade 5
5000 Odense C
Tlf. 66 15 46 00
Fax. 38 40 46 00
Email: mail(a)microcom.dk

CVR nr. 21 04 71 98
Jyske Bank reg. nr. 5035 konto nr. 0001407288

BROCHURE

Hent din brochure i dag.

pdf_button EasyPos Hovedbrochure (0,4 MB)
pdf_button EasyPos Kædedrift (0,1 MB)
pdf_button EasyPos Enkeltbutik (0,1 MB)


Tryk her for flere brochurer


© 1982-2012 Microcom ApS. Alle rettigheder forbeholdes.
Microcom's varemærker