START INTEGRATIONER

 

 

Kort ID fra NETS

Kære Microcomkunde. Nets har fra 22. juni besluttet at ændre det såkaldte kort ID. Dette vil indebære, at transaktioner/kort fremover vil blive grupperet lidt anderledes i forhold til i dag. Denne nye gruppering er indført for at blive kompatibel med internationale standarder. Hent den seneste Excel fil (forneden) for at se den total liste fra Nets.

Kort ID koder fra Nets

Udskriv

easypos-stor

Integrationer

EasyPos fokuserer på, at optimere detailbutikkens arbejdsområder. Primært funktioner der giver ekspedienterne mulighed for nem og fleksibel håndtering af de daglige salg, men også funktioner der giver ekspedienter og den daglige ledelse, gennem et veludviklet og lettilgængelig statistikmodul, alle de oplysninger der kan støtte salget og indkøbet. Samtidig leverer EasyPos de daglige tal der skal til for at afslutte dagens salg (kasserapport) samt at levere tal til finanssystemet.

EasyPos kan integreres til:

 

Mobile betalingsløsninger

Den optimale integration til EasyPOS kræver en adgang til Danske Banks MobilePay Business back-end via et såkaldt API. Dette er har vi fået implementeret i efterår 2015. Du kan nu modtage betaling med MobilePay lige så let og sikkert som med din Dankort terminal. Der skal blot installeres vores integrations-software, en MobilePay-boks samt oprettes en ny betalingsvej i EasyPOS. Læs mere og tilmeld dig her.

 

Økonomisystemer:
EasyPos har integration til alle kendte økonomisystemer således, at du automatisk får alle dine finanstransaktioner overført til økonomisystemet, på daglig basis.

Kreditkortsterminaler:
Point betalingsterminaler kan integreres i EasyPos, så ingen betalinger ”smutter”

Kunde- og loyalitetssystemer:
iNTERSOLVE/Logocard kunde og loyalitetssystem er en integreret del af EasyPos. Med dette kan du styre næsten alle relationer til dine kunder, direkte markedsføring.

Web butikker:
Alle webshops kan integreres til EasyPos ved hjælp af vores standard web-interface. Du får hertil komplet synkronisering af dine varer, lagerbeholdninger, ordrer, kunder mm., så alt er opdateret - hele tiden. Se en liste over nuværende samarbejdspartnere her.

Taxfree salg:
EasyPos har integration til Global Refund og Denmark Tax Free Refund.
Du kan på en autoriseret måde tilbyde og udføre skattefrit salg til dine udenlandske kunder.

Videoovervågning:
Videoovervågning kan integreres med Storevisions avancerede system.

Instore Marketing:
Instore marketing system er integreret.
Du kan hermed foretage markedsføring til kunder via opsatte skærme i butikken med tilbud, reklamer, opslag mm.

Faktura-flow system:
EasyPos har integration til Navision til styring faktura flowet i virksomheden.
Godkendelse af faktura kan styres elektronisk til den rigtige person eller butik og kobles sammen med lagerføringen i EasyPos.

Avanceret styring af gavekort:
EasyPos har et standard webbaseret interface så flere butikker eller grupper af butikker kan markedsføre fælles gavekortsystemer med automatisk global nedskrivning af gavekortssaldoen.

 

 

PROFIL


Microcom ApS er en landsdækkende virksomhed der siden sin start i 1983 har beskæftiget sig med levering af IT løsninger og produkter til detailbranchen med speciale i kasse- og butikssystemer. 

Microcom har siden sin start fokuseret på et tæt udviklingssamarbejde med brugerne. Resultatet er, at vi har fået IT ned i ”øjenhøjde” og frem for alt fokuserer på enkelthed i løsningernes anvendelse, uden at gå på kompromis med funktionalitet og ”smarte” features.

Det er det vi kalder ”Fra simpel idé til intelligent løsning


Kassesystemet EasyPOS er et avanceret system med alle tænkelige funktioner såvel til enkeltbutikker som til kæder, og fremstår i dag som den mest brugervenlige og gennemtestede løsning på markedet.

Det er vores vision at være ”Danmarksmester” indenfor levering af IT baserede kasseløsninger. Vores løsning EasyPOS er det allerede.

KONTAKT

Microcom ApS
Wichmandsgade 5
5000 Odense C
Tlf. 66 15 46 00
Fax. 38 40 46 00
Email: mail(a)microcom.dk

CVR nr. 21 04 71 98
Jyske Bank reg. nr. 5035 konto nr. 0001407288

BROCHURE

Hent din brochure i dag.

pdf_button EasyPos Hovedbrochure (0,4 MB)
pdf_button EasyPos Kædedrift (0,1 MB)
pdf_button EasyPos Enkeltbutik (0,1 MB)


Tryk her for flere brochurer


© 1982-2012 Microcom ApS. Alle rettigheder forbeholdes.
Microcom's varemærker