START Dankortterminal
Udskriv

Betalingsterminal

EasyPos handler om at optimere arbejdet i detailbutikken. Det handler om at give ekspedienterne så nemme og fleksible muligheder som muligt for at håndtere de daglige salg. Der findes en lang række muligheder for at integrere EasyPos.

Integration med Betalingsterminal

Alle betalingsterminaler fra Point kan integreres i EasyPos. På den måde sikres det, at der aldrig ”smutter” en eneste transaktion. Har du spørgsmål omkring, hvilke muligheder der findes for at integrere EasyPos med en Betalingsterminal, kan du kontakte os uforpligtende på 66 15 46 00.

Ny Betalingsterminal?

Skal du investere i en ny Betalingsterminal? I den forbindelse anbefaler vi altid, at man overvejer, om man har en optimal kasseløsning. Det er mange fordele ved at have en samlet løsning. Kontakt os uforpligtende for rådgivning og/eller priser på en samlet Betalingsterminal og kasseløsning på 66 15 46 00. Vores certificerede konsulenter kan rådgive dig præcist om den løsning, der bedst matcher dine behov.

Din leverandør af Betalingsterminal

Siden 1984 har vi specialiseret os i levering af Betalingsterminaler til den danske detailbranche. Vi leverer gennemtestede og brugervenlige løsninger, der kombinerer kasseløsning med Betalingsterminal, som optimerer butikkens succes. Vores løsninger kan tilpasse den enkelte butik eller kædes behov.

 

PROFIL


Microcom ApS er en landsdækkende virksomhed der siden sin start i 1983 har beskæftiget sig med levering af IT løsninger og produkter til detailbranchen med speciale i kasse- og butikssystemer. 

Microcom har siden sin start fokuseret på et tæt udviklingssamarbejde med brugerne. Resultatet er, at vi har fået IT ned i ”øjenhøjde” og frem for alt fokuserer på enkelthed i løsningernes anvendelse, uden at gå på kompromis med funktionalitet og ”smarte” features.

Det er det vi kalder ”Fra simpel idé til intelligent løsning


Kassesystemet EasyPOS er et avanceret system med alle tænkelige funktioner såvel til enkeltbutikker som til kæder, og fremstår i dag som den mest brugervenlige og gennemtestede løsning på markedet.

Det er vores vision at være ”Danmarksmester” indenfor levering af IT baserede kasseløsninger. Vores løsning EasyPOS er det allerede.

KONTAKT

Microcom ApS
Wichmandsgade 5
5000 Odense C
Tlf. 66 15 46 00
Fax. 38 40 46 00
Email: mail(a)microcom.dk

CVR nr. 21 04 71 98
Jyske Bank reg. nr. 5035 konto nr. 0001407288

BROCHURE

Hent din brochure i dag.

pdf_button EasyPos Hovedbrochure (0,4 MB)
pdf_button EasyPos Kædedrift (0,1 MB)
pdf_button EasyPos Enkeltbutik (0,1 MB)


Tryk her for flere brochurer


© 1982-2012 Microcom ApS. Alle rettigheder forbeholdes.
Microcom's varemærker